Waar is kleding van schutter liquidatie broer kroongetuige?

Guus J. in hoger beroep tegen 18 jaar celstraf voor moord Kerkrade
april 2, 2018
UPDATE Voortvluchtig zaak-doodgeschoten Hafed Merkikou opgepakt
april 3, 2018

Van onze verslaggever

AMSTERDAM De recherche van de politie Amsterdam heeft, in overleg met het openbaar ministerie, een foto vrijgegeven van de zaterdag 31 maart aangehouden vermoedelijke schutter van Reduan B., broer van kroongetuige Nabil. Het onderzoeksteam roept de hulp in van het publiek omdat zij op zoek zijn naar onder andere de door de verdachte Shurandy S. gedragen kleding op het moment van de liquidatie.

Op de foto is de kleding van de verdachte duidelijk in beeld. Wie weet waar deze kleding is? Het onderzoeksteam vraagt of er mensen zijn die mogelijk kleding, die op de getoonde foto staat of hier op lijkt, hebben gevonden, contact op te nemen met de politie.

Het rechercheteam is ook op zoek naar getuigen die iets kunnen zeggen over de zwarte Seat met het kenteken 45-XK-SX , evt. in combinatie met de man op de getoonde foto. Uit de eerste onderzoeksresultaten is bekend geworden dat deze auto op de dag vóór de liquidatie, woensdag 28 maart rond 07.00 uit Hilversum is vertrokken richting Amsterdam. Omstreeks 08.40 uur is het voertuig waargenomen in de omgeving van de TT-Melissaweg/ TT-Vasumweg te Amsterdam.

Diezelfde middag, woensdag 28 maart omstreeks 17.15 uur rijdt hij wederom vanaf Hilversum naar de omgeving van de PD. Rond 18.15 uur is het voertuig daar waargenomen. Even voor 19.00 uur is het voertuig weer terug in omgeving van Hilversum.

De recherche in Amsterdam wil weten wie op die momenten iets heft gezien of heeft daar op hetzelfde moment gereden met bijvoorbeeld een dashcam. Wie heeft de verdachte in getoonde kleding op woensdag 28 of donderdag 29 maart gezien in de omgeving van de TT Vasumweg of de Klaprozenweg? Wie heeft gezien hoe en waar de verdachte vanaf de Klaprozenweg/TT Vasumweg is weggevlucht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *