VIDEO Onopgeloste moord op Kemal Zengin

UPDATE Veroordeelde zuurgooier in cassatie 
augustus 26, 2017
Man opgepakt om lek burgemeestersbenoeming
augustus 29, 2017

door Bjorn Thimister

VENLO De 44-jarige Kemal Zengin, die voor zijn woning in Blerick-Venlo in de nacht van 21 op 22 augustus werd geliquideerd, is begraven in Turkije. Hij werd meerdere malen beschoten, ook toen hij al op de grond lag.

De recherche is nog altijd bezig met dit onderzoek en wil getuigen spreken. Inmiddels zijn er 8 tips binnengekomen. Sectie op het lichaam heeft uitgewezen dat hij meerdere schotwonden had. Volgens getuigen werd Zengin, die volgens welingelichte bronnen een bekende van justitie was, het slachtoffer van een koelbloedige liquidatie.

Nadat de Venlonaar van Turkse komaf was gevloerd door het eerste schot, heeft de schutter van dichtbij nog een aantal schoten gelost. Daarbij zou hij boven Zengin zijn gaan staan. De schutter vluchtte na de moord in een gereedstaande auto. De Venlose advocaat Marcel Heuvelmans gaf eerder al aan Zengin via een cliënt te kennen.

,,Ik heb Kemal, overigens een hele aardige kerel, enige tijd geleden nog gehoord als getuige in een oude drugszaak uit 2009. Die zaak zal aan het einde van dit jaar afgewikkeld gaan worden”, aldus Heuvelmans.

Video: Opsporing Verzocht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *