‘Sterke aanwijzingen tegen Roberto H. voor moord Kerkrade’

Twee beveiligers Zuyderland vervolgd voor mishandeling
augustus 1, 2019
Man op vliegveld aangehouden met openstaande gevangenisstraf
augustus 12, 2019

door Bjorn Thimister

KERKRADE Politie en justitie hebben in het onderzoek sterke aanwijzingen dat Roberto H. dat inderdaad de man is die Reagan Perez (42) in Kerkrade in juli heeft doodgestoken. Hij wordt verdacht van moord. Zijn voorlopige hechtenis is inmiddels met 90 dagen verlengd.

Reagan Perez werd bij haar woning aan de Erensteinerstraat op woensdag 10 juli doodgestoken. De op de vlucht geslagen Roberto H. (52) werd nog diezelfde dag na een klopjacht op de Hendrik van Veldekestraat in Heerlen door een arrestatieteam opgepakt.

De advocaat van Roberto H. laat desgevraagd weten dat er “in het dossier sterke aanwijzingen zitten dat mijn cliënt te maken heeft met de dodelijke steekpartij”. “Daar baseer ik me natuurlijk op. Ik kan er na overleg met hem niet teveel over zeggen, maar de raadkamer heeft dit kennelijk ook zo gezien en besloten om zijn voorlopige hechtenis met negentig dagen te verlengen.”

Het OM in Limburg wil vooralsnog nog zeggen of Roberto H. inmiddels een bekentenis heeft afgelegd. “Dat is namelijk onderzoeksinformatie”, legt justitiewoordvoerder Harrie Willems desgevraagd uit. “Deze man wordt door ons verdacht van moord.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *