Partner vermoorde man Geleen verhoord als verdachte

EXCLUSIEF Misbruikzaak tienermeisje: 4 mannen in de cel
november 26, 2018
Limburgse oplichter in de cel
november 29, 2018

door Bjorn Thimister

GELEEN De vriendin van de in Geleen in april doodgeschoten Radjan Kalicharan zal door het OM in Limburg verhoord gaan worden als verdachte. Dat bevestigt advocaat Peer Szymkowiak desgevraagd tegenover Crimewatcher. Aanleiding hiervoor zijn twee aangiftes van poging moord die tegen de vrouw zijn gedaan door de mannen die volgens justitie verantwoordelijk zouden zijn voor de dood van Kalicharan.

De twee mannen die om deze reden al geruime tijd vastzitten deden aangifte tegen de partner van Kalicharan omdat zij het tweetal tijdens de fatale nacht op 22 april dit jaar met twee grote slagersmessen aangevallen zou hebben. Peer Szymkowiak, advocaat van verdachte Robert E. uit Sittard, verzocht de officier van justitie in deze zaak meerdere keren om de vrouw van Kalicharan te gaan vervolgen.

,,Ik heb van de officier van justitie in deze zaak begrepen dat deze vrouw als verdachte verhoord gaat worden”, legt de strafpleiter uit. ,,Het heeft allemaal wat langer geduurd, maar kennelijk wordt een en ander dus toch opgepakt naar aanleiding van de aangifte van cliënt. Dat stemt mij uiteraard tevreden.”

De 34-jarige Radjan Kalicharan werd op 22 april doodgeschoten voor een pand aan de Rijksweg Zuid in Geleen. Verdachte Doy S. zou het fatale schot gelost hebben. Verdachte Robert E., die enige tijd op de vlucht was, heeft volgens Szymkowiak onlangs opnieuw tegenover de recherche verklaard dat hij samen met Doy S. uit noodweer gehandeld zou hebben.

Foto: Track’88

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *