Moord Geleen: OM seponeert aangifte tegen vriendin doodgeschoten Radjan

Motorclub Bandidos heeft chapter in Heerlen
december 24, 2018
Recherche onderzoekt eerder verdacht incident bij beroofde juwelier
december 27, 2018

door Bjorn Thimister

MAASTRICHT Justitie in Limburg heeft een aangifte tegen de vriendin van de in Geleen doodgeschoten Radjan Kalicharan geseponeerd. De aangifte tegen haar was gedaan door een man die in de cel zit vanwege betrokkenheid bij de dood van Kalicharan. Patrick Tay advocaat van verdachte Doy S., zegt tegen Crimewatcher dat de vrouw niet vervolgd zal gaan worden.

,,Er is duidelijk op camerabeelden te zien dat die vrouw op de Rijksweg in Geleen op die 22e april met messen staat te zwaaien. Desondanks heeft het OM nu besloten dat de aangifte van onder andere poging tot moord of doodslag geseponeerd zijn”, legt advocaat Tay uit.

,,Ik vind het overigens raar dat dit besluit is genomen door dezelfde officier van justitie als die officier die het onderzoek naar de dood van Radjan Kalicharan leidt. Dat is volgens mij hetzelfde als de slager die zijn eigen vlees keurt. Ik overweeg dan ook om een artikel 12-procedure bij het gerechtshof te starten om alsnog vervolging van die vrouw af te dwingen.”

Medeverdachte Robert E. uit heeft eerder net als Doy S. eveneens aangifte gedaan tegen de vriendin van Radjan Kalicharan, maar zijn aangifte is volgens zijn advocaat Peer Szymkowiak nog niet geseponeerd. Doy S. uit Geleen en Robert E. uit Sittard worden zelf verdacht van moord of doodslag en een poging daartoe.

Bij een schietpartij werd de 34-jarige Radjan Kalicharan doodgeschoten voor zijn appartement aan de Rijksweg-Zuid in Geleen. Diens partner raakte gewond. De verklaringen over wat er zich die vroege zondagmorgen heeft afgespeeld, lopen sterk uiteen.

Foto: Track’88

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *