Liquidatie-Prins: bekenden van verdachten worden gehoord

‘Seksdeurwaarder’ is weer op vrije voeten
juli 1, 2017
VIDEO Nederlander ontvoerd in Spanje
juli 3, 2017
door Bjorn Thimister
MAASTRICHT Waren de verdachten nu wel of niet op de plaats delict toen Sven Prins Brunssum in september 2015 werd geliquideerd? Onder andere daarom zal zeker een getuige worden gehoord. Hun alibi zal hierbij besproken worden, zeggen ingewijden.

Undercoveragent ‘Willem’ werd op donderdag 6 juli al gehoord. Deze infiltrant A-3930, tegen wie de verdachten uit de school geklapt zouden hebben over de moord, werd via een video-verbinding gehoord. Volgens bronnen rond het onderzoek verklaarde de politie-infiltrant uitgebreid over wat de verdachten tegen hem verteld zouden hebben, waarbij hij ook ‘nieuwe dingen’ zei.

Deze zaak schokte vele mensen in Zuid-Limburg. Het gebruikte geweld was namelijk heel groot. Sinds enige tijd zitten de bovengenoemde drie mannen vast voor het executeren van Prins met tientallen kogels. Een undercoveragent en bijbehorende begeleiders wisten het drietal te ontmaskeren. Maar waar zijn de gebruikte moordwapens?

Ze kochten wapens van een zogenaamde handelaar. En praatten kennelijk met een politie-infiltrant over de liquidatie van de dertigjarige Prins, zo tekende de undercover later op in een proces-verbaal. Over hoe een en ander gegaan was tijdens de moord. Maar meteen na hun arrestatie werd het opvallend genoeg heel erg stil aan hun kant. Doodstil. De drie verdachten Johnny B., Jurandy T. en Sergio K. zwijgen tot op heden als het graf tegenover de Limburgse recherche.
Prins lijkt het slachtoffer te zijn geworden van een vergeldingsactie. Twee wapens werden volgens de opsporingsdiensten gebruikt bij de brute moord waarbij tientallen kogels alle kanten uit vlogen. Een automatisch wapen en een Glock.

Deze twee vuurwapens blijken tot op heden echter spoorloos te zijn. Alhoewel de speurders denken een sterke zaak tegen het verdachte drietal te hebben, zou de vondst van de moordwapens zeker extra bewijs kunnen zijn. Maar waar zijn ze?

Crimewatcher sprak met bronnen die stellen te weten dat de bij de moord op Prins gebruikte vuurwapens ,,ergens op een veilige plek begraven liggen”. ,,Waar precies, dat houden wij voor ons.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *