‘Limburgse ex-leraar onderdeel seksnetwerk’

Roberto H. 14 dagen langer vast voor moord Kerkrade
juli 17, 2019
Verdachte terrorisme gepakt in Maastricht
juli 18, 2019

Van onze verslaggever

MAASTRICHT Een oud-leraar uit Neer is volgens justitie betrokken geweest bij een groot seksnetwerk met jongens. Nico L. werd in 2006 al veroordeeld voor ontucht en schennispleging.
Dat schrijven Limburgse media.

L. pleegde ontucht en schennispleging. Dat deed hij in zijn toenmalige woonplaats Neer en op een basisschool in Venlo. Daarvoor moest hij twee jaar de cel in. De 59-jarige man wordt nu samen met voormalig Avro-dj Romeo A. verdacht van het runnen van een illegaal bordeel in Utrecht.

Het Openbaar Ministerie (OM) verwijt het duo ontucht met minderjarige jongens te hebben gehad en ze te hebben verkracht. Verder wordt hen ook mensenhandel verweten.

De mannen gebruikten chatapps om jongens te bewegen voor testdate. L. had dan seks met de jongen wat gefilmd werd door A.

De jongens werden daarna in het netwerk opgenomen als het hen beviel. De politie kwam de zaak op het spoor na tips over minderjarige prostitués in Utrecht.

Daarop werd een onderzoek gestart en kwamen gegevens naar boven van honderden jongens en mannen die waarschijnlijk in het seksnetwerk zaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *