VIDEO Limburger (47): aangifte van ‘moordplan’

Misdaad over de grens: McJoint
mei 25, 2017
Politie-onderzoek naar dood zwemmer
mei 28, 2017

door Bjorn Thimister

MAASTRICHT Een Limburger heeft op 17 mei bij de politie aangifte gedaan van het plannen van een aanslag op zijn leven. Dat blijkt uit de officiële aangifte, ingezien door Crimewatcher. De man zegt de afgelopen tijd van meerdere kanten concrete aanwijzingen te hebben gekregen dat er een moordplan voor hem bestaat. ZIE VIDEO VOOR EEN INTERVIEW.

Een conflict met een voormalige vriendin van de Limburger, wiens naam en woonplaats bekend zijn bij deze misdaadsite, zou ten grondslag liggen aan de volgens hem geplande moord. In de afgelopen tijd kreeg de man vanuit verschillende kanten berichten dat de vrouw een moord aan het beramen is. Daarom stapte hij onlangs naar de Limburgse politie om hiervan aangifte te doen.

De man geeft tijdens het gesprek met de politie aan dat ,,iemand gevraagd is anti-vries te leveren zodat dit door mijn eten kon worden gedaan teneinde mij van het leven te beroven”. ,,Tevens hoorde ik wederom dat S. (volledige naam bekend bij red, BT) aan een lid van een 1% motorclub had gevraagd om een vuurwapen aan te leveren teneinde mij te vermoorden”, aldus de Limburger in een interview met deze misdaadsite.

Zijn advocaat laat desgevraagd weten op de hoogte te zijn van de aangifte van bedreiging en het door hem beschreven moordplan. ,,Meer kan ik hier nu niet over zeggen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *