Kopstuk Parkstadbende in cel voor kluisroof bij voetbalclub Brunssum

UPDATE 5 jaar cel voor omverrijden handhaver Kerkrade
april 10, 2019
Verdachte van Whatsapp-fraude opgepakt in Den Haag
april 17, 2019

door Bjorn Thimister

BRUNSSUM De 22-jarige Soufiane K., tegen wie op 1 april een celstraf is geëist omdat hij een kopstuk zou zijn geweest van de beruchte Limburgse Parkstadbende, zit nu in de cel omdat hij wordt verdacht van de roof van een kluis bij een voetbalclub in Brunssum. Dat bevestigt zijn advocaat Arthur Vonken tegenover Crimewatcher.

,,Mijn cliënt zou zich volgens justitie op 12 maart hebben laten insluiten op het complex van de voetbalvereniging De Leeuw in Brunssum en toen die kluis met inhoud hebben gestolen bij desbetreffende voetbalclub”, aldus Vonken tegen deze misdaadsite.

Soufiane K. uit Heerlen werd onlangs gearresteerd in de rechtbank van Maastricht, waar hij als verdachte aanwezig was in de zaak van de Parkstadbende.

Justitie heeft een celstraf geëist tegen K. voor zijn rol in de Parkstadbende; hij zou één van de kopstukken zijn. Iets wat zijn raadsman Vonken “betwist”. De Heerlenaar wordt onder meer verdacht van diefstal in vereniging, wapen- en drugsbezit. Ook tegen andere verdachten is een celstraf geëist.

De uitspraak in deze megazaak wordt in een later stadium verwacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *