Jaar cel voor vader die dochtertjes misbruikte in Heerlen

Update Gestolen Ferrari van 2,3 miljoen gevonden, dief spoorloos
mei 15, 2019
Twee jaar cel voor stalkster Telegraaf-journalist Raymond Kerckhoffs
mei 15, 2019

door Bjorn Thimister

HEERLEN Een man uit Heerlen moet een jaar cel, waarvan de helft voorwaardelijk, de cel in voor het gedurende anderhalf jaar lang seksueel misbruiken van zijn twee minderjarige dochtertjes. Bij de straf is een proeftijd van drie jaar opgelegd.

Deze zaak kwam aan het rollen nadat de twee slachtoffertjes met de verhalen over het misbruik naar een familielid stapten, die daarop de moeder van de kinderen inschakelde. Zij deed aangifte bij de politie die een onderzoek startte.

Verdachte huisvader P. werd daarop opgepakt. Het seksueel misbruik vond plaats van april 2016 tot en met 21 augustus vorig jaar. De man heeft bekend dat zijn twee dochtertjes zijn geslachtsdeel onzedelijk moesten betasten.

Als reden voor het plegen van de ontucht heeft P. tegen de politie gezegd dat hij er achter was gekomen dat zijn vrouw jaren geleden was vreemdgegaan. Kasper Regter, advocaat van de dochters en hun moeder, had in totaal 15.000 euro schadevergoeding geëist. ,,Behalve de twee kinderen die schade hebben geleden, geldt dat ook voor de moeder die psychische problemen door deze zaak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *