Hoge beloning voor tip gestolen oldtimer Valkenburg

Gezochte hoofdverdachte aanslag Utrecht gepakt
maart 18, 2019
12 jaar geleden gestolen Jaguar teruggevonden door detective
maart 20, 2019

door Bjorn Thimister

VALKENBURG De bekende Limburgse detective Ben Zuidema looft een hoge beloning uit voor de gouden tip die leidt tot de vondst van een in Valkenburg, Houthem-St. Gerlach om precies te zijn, in maart gestolen oldtimer Mercedes-cabriolet uit 1967. Dat zegt de ervaren speurder tegen Crimewatcher.

De dure klassieke auto, een Mercedes 230SL Pagode, werd gestolen uit een garage in de nacht van maandag 11 op zondag 12 maart. ,,Ik ben benaderd door de eigenaar van deze auto, een man uit Amsterdam die ook in Houthem-St. Gerlach woont”, vertelt Ben Zuidema tegen deze misdaadsite.

,,Die man heeft ook aangifte gedaan bij de politie in Valkenburg. Ik zal gaan proberen er via mijn contacten achter te komen waar die gestolen Mercedes zodat ik deze bij die man kan terugbezorgen. Wie de gouden tip heeft, krijgt een hoge beloning”, aldus Zuidema.

De regio Limburg wordt al jarenlang geteisterd door criminelen die het gemunt hebben op het stelen van vaak peperdure oldtimers. Ben Zuidema maakt al geruime tijd een verbeten jacht op hen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *