Haarlemmer in cel om bedreigen Farid A. uit Venlo

Man uit Landgraaf verdacht van 13 babbeltrucs
januari 16, 2019
Coldcasekalender: Prostitueemoorden Heerlen
januari 17, 2019

Van onze verslaggever

VENLO Naar aanleiding van een ernstige dreiging die rond de jaarwisseling op de Bolwaterstraat in Venlo ontstond, heeft de politie samen met het Openbaar Ministerie in een grootschalig rechercheteam tactisch, technisch en digitaal onderzoek verricht. Naar aanleiding van dat onderzoek is in Haarlem een 33-jarige man aangehouden. De bedreigde man is Farid A. uit Venlo. Hij heeft een crimineel verleden.

De man wordt ervan verdacht een rol te hebben gespeeld in de dreiging die op het pand op de Bolwaterstaat ontstond. Daarbij zagen politie, gemeente en het Openbaar Ministerie zich genoodzaakt diverse veiligheidsmaatregelen te treffen. Afgelopen zondag nam de burgemeester van Venlo een beslissing over deze maatregelen.

De 33-jarige man uit Haarlem die vanochtend werd aangehouden wordt ervan verdacht een rol te hebben gespeeld in de ontstane veiligheidsdreiging. De verdachte wordt overgebracht naar Venlo en daar door het rechercheteam gehoord. Daarnaast zijn er ook zoekingen geweest op zijn woonadres.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *