Update Gestolen Ferrari van 2,3 miljoen gevonden, dief spoorloos

Update Verdachte Thijs H. naar Pieter Baan Centrum
mei 13, 2019
Jaar cel voor vader die dochtertjes misbruikte in Heerlen
mei 15, 2019

door Bjorn Thimister

WESSEM De Limburgse detective Ben Zuidema is naarstig op zoek naar een man die een peperdure Ferrari die in het Duitse Düsseldorf op maandagmiddag 13 mei heeft gestolen tijdens een proefrit. De speurder heeft een foto (zie onder) van de dief en de gestolen rode bolide verstrekt aan Crimewatcher.

De Ferrarie is inmiddels teruggevonden in een garagebox in het Duitse Grevenbroich na een tip. De gezochte verdachte is echter nog spoorloos. De dief was bij het bedrijf Classic Remise om een proefrit te kunnen maken met een Ferrari 288 GTO (foto onder) ter waarde van 2,3 miljoen euro. ,,Die man is toen met een vertegenwoordiger van dat autobedrijf achter het stuur een rondje gaan rijden”, vertelt Zuidema tegen deze misdaadsite.

,,Toen de dief, die ongeveer 1.80 meter is en sprak met een Spaanstalig accent, daarna vroeg of hij zelf even mocht rijden, heef hij de autoverkoper uit de Ferrari weten te krijgen en is weggereden. Wij loven een zeer hoge beloning uit voor de gouden tip die leidt naar de gestolen Ferrari en willen natuurlijk weten weten wie die dief is.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *