VIDEO Onopgeloste roof kerstmarkt-kas Valkenburg

Zelfmoord zaak dode Wendy onderzocht
mei 16, 2017
UPDATE Taximoord: man uit Geleen blijft in cel
mei 18, 2017

Van onze verslaggever

VALKENBURG Een gewapende overval op het Berkelplein in Valkenburg op zaterdagavond 17 december, blijkt een roof van een deel van de opbrengst van de plaatselijke kerstmarkt te zijn geweest.

Een medewerkster en een beveiliger werden beroofd van een aanzienlijk geldbedrag. Het tweetal dat rond 22.00 uur geld wilde storten bij een bank, stond plotseling oog in oog met twee mannen. De twee verdachten bedreigden zowel de man en de vrouw als een passant met een vuurwapen. Een derde verdachte zat in een auto te wachten.

Nadat zij het geld bemachtigd hadden, stapten de overvallers in een gereedstaande auto en gingen ervandoor. Het gaat vermoedelijk om een donkergrijze Audi A6 stationwagen voorzien van Duitse kentekenplaten. De politie is nog altijd dringend op zoek naar mensen die wellicht informatie hebben die de politie kan helpen de daders van deze gewapende overval op te sporen. Mogelijk heeft iemand de auto vlak voor of direct na de overval gezien. Er zijn bewakingsbeelden van twee van de drie overvallers gemaakt.

Video: Tv-programma Opsporing Verzocht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *