Berovers bejaard stel Valkenburg nog spoorloos

Zuidema: nieuw spoor in vermissingszaak
december 5, 2016
Het grote zwijgen over Limburgse gruwelmoord
december 13, 2016

VALKENBURG Op 21 oktober in alle vroegte wordt een hoogbejaard echtpaar in hun afgelegen boerderij in Valkenburg bruut overvallen door drie personen. Het stel moet in een hel geleefd hebben op dat moment, want zeker de vrouw werd compleet afgetuigd. De Limburgse recherche is nog steeds bezig met het onderzoek, maar verdachten zijn er vooralsnog niet opgepakt.

De overvallers vielen het pand van het echtpaar binnen en deelden rake klappen uit. De slachtoffers werden vastgebonden en pas uren later ontdekt door een familielid die hen gekneveld gekneveld op de vloer aantrof. De man was zwaar onderkoeld en werd door hulpverleners in een warm bad gelegd.

De vrouw was er erger aantoe en moest zelfs voor behandeling naar het ziekenhuis worden overgebracht. Hier werd geconstateerd dat zij een gebroken rib, een gebroken pink en meerdere grote bloeduistortingen had. Er is wel een ander buitgemaakt, maar de opsporingsdiensten zeggen hier in het belang van het onderzoek niks over.

,,We zijn druk met het onderzoek in deze zaak, maar er zijn nog geen verdachten aangehouden. Zo gauw we iets kunnen melden, dan zullen we daarmee naar buiten komen”, aldus Bert van Klaveren, woordvoerder van de Limburgse politie. In het criminele circuit moeten er mensen zijn die meer weten over deze laffe overval.

Tips? Info@crimewatcher.nl.

Foto: Track’88

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *