Arrestaties moord Maastricht

UPDATE Zaak-Jesse: eis 8 jaar en tbs
juni 1, 2017
UPDATE Twee mannen gezocht in moordzaak-Bobo
juni 4, 2017

Van onze verslaggever

DEN HAAG/MAASTRICHT Een vrouw en een man van 28 en 21 jaar zijn aangehouden in een woning aan de Barneveldstraat in Den Haag op verdenking van betrokkenheid bij een moord op een man in Maastricht.

Dinsdagmiddag 30 mei vond de politie in zijn woning aan het Koningsplein in Maastricht het levenloze lichaam van de bewoner. Een grootschalig rechercheteam ging met het onderzoek aan de slag. Al heel snel leidde het onderzoekspoor naar Den Haag. Daar konden de verdachten woensdag in de woning aan de Barneveldstraat aangehouden worden. Ook heeft er nog een doorzoeking in de betreffende woning plaatsgevonden.

De verdachten zijn in de nacht van woensdag op donderdag overgebracht naar een politiebureau in Limburg voor verhoor en verder onderzoek. Tijdens de aanhouding van het tweetal verbleven ook nog drie andere personen in de woning. Het ging om twee vrouwen van 47 en 35 jaar en een man van 39, alle drie zonder vaste woon- of verblijfplaats. Deze zijn ook aangehouden maar, na verhoor, in vrijheid gesteld.

Foto: Track ’88

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *