OVER MIJ

parallax background


Over Crimewatcher.nl

Welkom op Crimewatcher.nl, de site over het laatste misdaadnieuws in Limburg van Bjorn Thimister. Door mijn jarenlange journalistieke ervaring en opgedane contacten in de wereld van crime en justitie zal ik u vanaf deze plaats voorzien van misdaadnieuwtjes en reportages over crime gerelateerde onderwerpen uit het diepe zuiden van Nederland.

Moordzaken, vermissingen, invallen van de opsporingsdiensten, actuele rechtszaken en andere relevante kwesties met een vleugje aan misdaad zullen op Crimewatcher.nl aan bod komen. Daarnaast zullen bekende advocaten uit Limburg zo nu en dan hun licht laten schijnen op onder andere strafrechtonderwerpen.

Crimewatcher.nl zal zich daarnaast ook af en toe richten op onopgeloste moordzaken in Limburg. Een terugblik waardoor deze zogeheten cold cases mogelijk alsnog, door deze opnieuw onder de aandacht van u te brengen, opgelost kunnen worden. Natuurlijk is daar de politie voor want die doet de opsporingsonderzoeken, maar ik kan hier -zijdelings- eventueel wel een steentje aan bijdragen door over oude zaken nog eens te berichten.


Bjorn Thimister (1978) is sinds 2003 werkzaam als journalist. Hij werkte onder meer voor meerdere regionale dag/weekbladen en voor een landelijke krant. In die hoedanigheid bouwde hij een netwerk op aan contacten in de wereld van de crime en de speurders, in vooral Limburg.

Mijn boeken

Paul S. ABC van een moordenaar

ISBN: 978-90-78407-71-3. Prijs: 17,50. Boek bestellen? Doe dit via de auteur zelf, Crimewatcher.nl of kijk op de website van de uitgever www.ticshop.nl.

Dossier Joep J. Het spraakmakende onderzoek Landlord

ISBN: 978-94-91561-09-2. Deze onthullende publicatie gaat over het uitgebreide strafrechtelijke onderzoek Landlord, waarin de van meerdere feiten verdachte Limburgse vastgoedbaas Joep J. en zijn gezin een hoofdrol spelen. Boek bestellen? Dit kan via Crimewatcher.nl, zie contact.